Convertiți TIFF în PDF în C#

.NET mare viteză pentru conversia TIFF în PDF

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta TIFF, PDF și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Convertiți TIFF în PDF în C#

Necesitatea de a converti o TIFF imagine pentru a PDF fișier programatică? Cu Aspose.Words for .NET orice dezvoltator poate transforma cu ușurință TIFF în PDF cu doar câteva rânduri de C# cod.

API ul modern de procesare a imaginilor C# PDF din TIFF cu viteză mare. Testați calitatea TIFF în PDF direct într-un browser. Biblioteca puternică C# permite conversia TIFF în multe formate de documente populare.

Salvați TIFF ca PDF în C#

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește TIFF în PDF în C#.

Urmați pași simpli pentru a transforma un TIFF imagine în PDF format. Citiți TIFF de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-o ca PDF, specificând formatul de document necesar prin extensia PDF Pentru ambele TIFF lectură și PDF scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. Conținutul PDF ieșire va fi identic cu imaginea originală TIFF.

Exemplu de cod în C# pentru a converti TIFF în formatul PDF
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.tiff");

doc.Save("Output.pdf");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.pdf"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.tiff"); shape.ImageData.Save("Output.pdf");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă TIFF în PDF

  1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
  3. Deschideți TIFF fișierul C#.
  4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia PDF.
  5. Obțineți rezultatul conversiei TIFF PDF.

C# bibliotecă pentru a converti TIFF în PDF

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0' :

  • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte TIFF conversii acceptate

Puteți converti TIFF în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Toate drepturile rezervate.