TIFF konvertálása PDF itt Java

Egy nagy sebességű szoftveres Java könyvtár a(z) TIFF PDF

Használja dokumentumkonverziós API nkat hordozható, robusztus és biztonságos szoftverek létrehozásához Java nyelven. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás TIFF, PDF és sok más dokumentumformátum Java használatával.

A TIFF PDF a Java

Programozottan kell konvertálnia egy TIFF képet PDF fájllá? Az Aspose.Words for Java bármely fejlesztő könnyedén átalakíthatja a TIFF et PDF formátummá, mindössze néhány soros Java kóddal.

A modern képfeldolgozó Java API nagy sebességgel hozza létre a PDF t TIFF Tesztelje a TIFF PDF konvertálás minőségét közvetlenül egy böngészőben. A hatékony Java könyvtár lehetővé teszi a TIFF képek számos népszerű dokumentumformátumra való konvertálását.

Mentés TIFF mint PDF a Java

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a TIFF et PDF Java.

Kövesse az egyszerű lépéseket a TIFF kép PDF formátummá alakításához. Olvassa el a TIFF képfájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el PDF, és adja meg a szükséges dokumentumformátumot a PDF kiterjesztéssel. Mind a TIFF olvasáshoz, mind a PDF íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti PDF tartalom megegyezik az eredeti TIFF képpel.

Kódpélda a(z) Java nyelvben a(z) TIFF PDF formátumra való konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.insertImage("Input.tiff");

doc.save("Output.pdf");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.pdf", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.pdf");
Futtassa a kódot
  
Másolja a(z) Java kódot a vágólapra
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

TIFF konvertálása PDF

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Java projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás TIFF fájlt itt Java.
  4. Hívja meg a 'save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet PDF kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) TIFF konverzió PDF.

Java könyvtár a(z) TIFF konvertálásához PDF

Java csomagjainkat a Maven tárolókban tároljuk. 'Aspose.Words for Java' egy bájtkódot tartalmazó, JAR Kérjük, kövesse a lépésről lépésre szóló utasításokat a Java fejlesztői környezetbe való telepítéséhez.

rendszerkövetelmények

Java SE 7 és újabb Java verziók támogatottak. Java SE 6 számára külön csomagot is biztosítunk arra az esetre, ha köteles ezt az elavult JRE használni.

Java csomagunk többplatformos, és minden JVM megvalósítású operációs rendszeren fut, beleértve a Microsoft Windows, Linux, macOS, Android és iOS rendszereket is.

További információ a választható csomag függőségeket, mint például JogAmp JOGL, Harfbuzz font motor, Java Advanced Imaging JAI, olvassa el a Felhasználói dokumentáció.

Egyéb támogatott TIFF konverziók

A(z) TIFF fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Minden jog fenntartva.