Konvertera TIFF till PDF i C#

Ett höghastighetsprogram .NET bibliotek för att konvertera TIFF till PDF

Använd vårt API för dokumentkonvertering för att utveckla plattformsoberoende programvara på hög nivå för .NET och .NET Core plattformar. Detta är en komplett professionell mjukvarulösning för att importera och exportera TIFF, PDF och många andra dokumentformat med C#, F#, VB.NET.

Visa kodavsnitt

Konvertera TIFF till PDF i C#

Behöver du konvertera en TIFF bild till PDF fil programmatiskt? Med Aspose.Words for .NET vilken utvecklare som helst enkelt omvandla TIFF till PDF format med bara några rader C# kod.

Modern bildbehandling C# API skapar PDF från TIFF bilder med hög hastighet. Testa kvaliteten på TIFF till PDF i en webbläsare. Kraftfullt C# bibliotek gör det möjligt att konvertera TIFF bilder till många populära dokumentformat.

Spara TIFF som PDF i C#

Följande exempel visar hur man konverterar TIFF till PDF i C#.

Följ de enkla stegen för att förvandla en TIFF bild till PDF format. Läs TIFF bilden från den lokala enheten och spara den sedan som PDF, och specificera det önskade dokumentformatet med PDF tillägget. För både TIFF läsning och PDF skrivning kan du använda fullt kvalificerade filnamn. PDF innehåll kommer att vara identiskt med den ursprungliga TIFF bilden.

Kodexempel i C# att konvertera TIFF till PDF format
Ladda upp en fil som du vill konvertera
Kör kod
Välj målformat från listan
dotnet add package Aspose.Words
Kopiera
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.tiff");

doc.Save("Output.pdf");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.pdf"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.tiff"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.pdf", new ImageSaveOptions(SaveFormat.pdf));
Kör kod
Dela koden på sociala medier:

Så här konverterar du TIFF till PDF

 1. Installera Aspose.Words for .NET.
 2. Lägg till en biblioteksreferens (importera biblioteket) till ditt C# projekt.
 3. Öppna källfilen TIFF C#.
 4. Anropa Save() metoden och skicka ett utdatafilnamn med tillägget PDF.
 5. Få resultatet av TIFF omvandling som PDF.

C# bibliotek för att konvertera TIFF till PDF

Det finns tre alternativa alternativ för att installera "Aspose.Words för .NET" på ditt system. Välj en som liknar dina behov och följ steg-för-steg-instruktionerna:

Systemkrav

Vår produkt är helt plattformsoberoende och stöder alla större .NET-implementeringar:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

Såvitt .NET-koden inte beror på den underliggande hårdvaran eller operativsystemet, utan bara på en virtuell maskin, är du fri att utveckla vilken typ av programvara som helst för Windows, macOS, Android, iOS och Linux. Se bara till att du har installerat motsvarande version av .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono eller Xamarin.

Vi rekommenderar att du använder Microsoft Visual Studio, Xamarin och MonoDevelop integrerade utvecklingsmiljöer för att skapa C#, F#, VB.NET applikationer.

För mer information, se Produktdokumentation.

Andra TIFF omvandlingar som stöds

Du kan konvertera TIFF till många andra filformat:

5%

Prenumerera på Aspose produktuppdateringar

Få månatliga nyhetsbrev och erbjudanden direkt levererade till din brevlåda.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alla rättigheter förbehållna.