Ngonversi TIFF dadi PDF ing C#

Pustaka piranti lunak .NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi TIFF dadi PDF

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor TIFF, PDF, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C#, F#, VB.NET.

Ngonversi TIFF dadi PDF ing C#

Kudu ngowahi gambar TIFF menyang PDF file programmatically? Kanthi Aspose.Words for .NET pangembang bisa gampang ngowahi TIFF dadi PDF format mung sawetara baris C# kode.

Pemrosesan gambar modern C# API nggawe PDF saka TIFF gambar kanthi kacepetan dhuwur. Nguji kualitas TIFF nganti PDF langsung ing browser. C# kuat ngidini ngowahi gambar TIFF akeh format dokumen populer.

Simpen TIFF minangka PDF ing C#

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi TIFF dadi PDF ing C#.

Tindakake langkah sing gampang kanggo nguripake TIFF gambar menyang PDF format. Waca TIFF saka drive lokal, banjur simpen minangka PDF, nemtokake format dokumen sing dibutuhake dening extension PDF Kanggo loro TIFF maca lan PDF nulis sampeyan bisa nggunakake jeneng berkas qualified. Konten output PDF bakal padha karo gambar asli TIFF.

Conto kode ing C# kanggo ngowahi format TIFF dadi PDF
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.tiff");

doc.Save("Output.pdf");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.pdf"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.tiff"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.tiff"); shape.ImageData.Save("Output.pdf");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi TIFF dadi PDF

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#.
  3. Bukak TIFF berkas C#.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi PDF.
  5. Entuk asil konversi TIFF PDF.

C# kanggo ngowahi TIFF dadi PDF

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Konversi TIFF Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi TIFF menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.