Ngonversi Word dadi XPS ing C++

Pustaka piranti lunak C++ kacepetan dhuwur kanggo ngowahi Word dadi XPS

Gunakake C++ kanggo entuk maksimum Word nganti XPS kacepetan konversi. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor Word, XPS, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C++.

Ngonversi Word dadi XPS nggunakake C++

Need kanggo ngowahi Word file kanggo XPS programmatically? Kanthi Aspose.Words kanggo C++ sampeyan bisa ngowahi Word kanggo XPS nggunakake mung sawetara baris C++ kode.

Kita C++ API nggawe XPS saka Word karo kualitas profesional. Tes kualitas paling dhuwur Word nganti XPS konversi langsung ing browser sampeyan. API konversi C++ kuat Word akeh format populer.

Simpen Word minangka XPS ing C++

Conto ing ngisor iki nduduhake carane ngowahi Word dadi XPS ing C++.

Tindakake langkah sing gampang kanggo nguripake Word file menyang XPS format. Waca Word saka drive lokal, banjur simpen minangka XPS, nemtokake format file sing dibutuhake dening extension XPS Kanggo loro Word maca lan XPS nulis sampeyan bisa nggunakake jeneng berkas kanthi qualified. Output XPS isi lan format bakal padha karo asli Word document.

Conto kode ing C++ kanggo ngowahi format DOCX dadi XPS
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx");
doc->Save(u"Output.xps");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx"); doc->Save(u"Output.xps"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.docx"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.xps", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.docx"); doc->Save(u"Output.xps"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.docx"); shape->get_ImageData()->Save(u"Output.xps");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi Word dadi XPS

  1. Pasang 'Aspose.Words for C++'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++.
  3. Bukak Word berkas C++.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi XPS.
  5. Entuk asil konversi Word XPS.

C++ kanggo ngowahi Word dadi XPS

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

Konversi Word Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi Word menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.