Converteer HTML naar afbeelding in C++

Een high-speed software C++ bibliotheek voor het converteren van HTML naar afbeelding

Gebruik C++ om een maximale conversiesnelheid van HTML naar afbeelding Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, afbeelding en vele andere documentindelingen met C++.

Codefragment bekijken

Converteer HTML naar een afbeelding in C++

HTML programmatisch naar een afbeelding converteren? Met Aspose.Words for C++ elke ontwikkelaar HTML gemakkelijk omzetten in een grafisch formaat met slechts een paar regels C++ code.

Moderne C++ documentverwerking API maakt met hoge snelheid HTML Test de kwaliteit van HTML naar afbeeldingsconversie rechtstreeks in een browser. Krachtige C++ bibliotheek maakt het mogelijk om HTML bestanden te converteren naar bijna alle gangbare grafische formaten.

Bewaar HTML als een afbeelding in C++

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML converteert naar een afbeelding in C++.

Volg de eenvoudige stappen om een HTML bestand om te zetten in een grafisch formaat. Lees HTML vanaf de lokale schijf en sla het vervolgens op als een afbeelding, waarbij u het vereiste grafische formaat specificeert door een afbeeldingsextensie. Voor zowel het HTML als het schrijven van afbeeldingen kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De resulterende inhoud zal identiek zijn aan het originele HTML bestand.

Codevoorbeeld in C++ HTML naar JPG indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
dotnet add package Aspose.Words.Cpp
Kopiëren
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html");

for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++)
{
  auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1);
  extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.jpg", page + 1));
}
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.jpg"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.jpg", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.jpg"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.html"); shape->GetShapeRenderer()->Save(u"Output.jpg", MakeObject<ImageSaveOptions>(SaveFormat::Svg));
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in afbeelding

 1. Installeer Aspose.Words for C++.
 2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C++ project.
 3. Open het bronbestand HTML in C++.
 4. Roep de Save() methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie afbeelding.
 5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als afbeelding.

C++ HTML om te zetten in afbeelding

Er zijn drie opties om Aspose.Words for C++ in uw ontwikkelomgeving te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

U kunt deze C++-bibliotheek gebruiken om software te ontwikkelen op Microsoft Windows, Linux- en macOS-besturingssystemen:

 • GCC >= 6.3.0 en Clang >= 3.9.1 zijn vereist voor Linux
 • Xcode >= 12.5.1, Clang en libc++ zijn vereist voor macOS

Als u software voor Linux of macOS ontwikkelt, raadpleeg dan de informatie over aanvullende bibliotheekafhankelijkheden (fontconfig en mesa-glu open-sourcepakketten) in Productdocumentatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.