Convertiți HTML în Word în Java

Java software de mare viteză pentru conversia HTML în Word

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a crea software portabil, robust și sigur în Java. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, Word și multe alte formate de documente folosind Java.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți HTML în Word în Java

Pentru dezvoltatorii Java care caută o soluție perfectă pentru a converti HTML în Word, Aspose.Words for Java oferă un API de conversie a fișierelor intuitiv și simplu. Soluția noastră permite dezvoltatorilor Java să convertească cu ușurință fișierele dintr-un format în altul, făcându-l un instrument indispensabil pentru automatizarea sarcinilor de conversie a fișierelor.

Indiferent dacă lucrați cu HTML, Word sau alte formate de fișiere, Aspose.Words for Java le acoperă pe toate și asigură rezultate de cea mai înaltă calitate. Testați cum funcționează codul Java cu fișierele dvs. HTML chiar acum.

Salvați HTML ca Word în Java

Următorul exemplu demonstrează cum să convertiți HTML în Word cu doar câteva linii de cod Java. Începeți prin a include spațiul de nume Aspose.Words în proiectul dvs. Java. Apoi, specificați calea către fișierul de intrare și creați un obiect Document pentru a încărca conținutul HTML. Apoi trebuie să specificați calea către fișierul de ieșire Word și să utilizați metoda save() pentru a salva rezultatul ca Word. API-ul de conversie va determina formatul fișierului de ieșire pe baza extensiei de fișier specificate.

Exemplu de cod în Java pentru a converti HTML în DOCX formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.docx");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.docx", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getShapeRenderer().save("Output.docx", new ImageSaveOptions(SaveFormat.docx));
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în Word

  1. Instalați 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Java.
  3. Deschideți HTML Java fișierul.
  4. Apelați metoda 'save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia Word.
  5. Obțineți rezultatul conversiei HTML Word.

Java bibliotecă pentru a converti HTML în Word

Java pachetele noastre Java în depozitele Maven. 'Aspose.Words pentru Java' este un JAR obișnuit care conține byte-code. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să îl instalați în mediul dumneavoastră de dezvoltator Java.

Cerințe de sistem

Java SE 7 și versiunile mai recente Java sunt acceptate. De asemenea, oferim un pachet separat pentru Java SE 6 în cazul în care sunteți obligat să utilizați acest JRE învechit.

Pachetul nostru Java este multiplataforma și rulează pe toate sistemele de operare cu JVM, inclusiv Microsoft Windows, Linux, macOS, Android și iOS.

Pentru informații despre dependențele opționale ale pachetelor, cum ar fi JogAmp JOGL, motorul de fonturi Harfbuzz Java Advanced Imaging JAI, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.