Aspose.Words  for Android via Java

Word Document Processing Android API:er

Generera, manipulera, konvertera och rendera dokument från Android-appar utan att vara beroende av Microsoft Word.

  Ladda ner gratis prövning
  
 

Aspose.Words för Android via Java är ett API för dokumentbehandling som gör att du kan utföra dokumentmanipuleringsuppgifter direkt i dina Android-applikationer. API låter dig enkelt skapa, manipulera, konvertera och rendera Microsoft Word-filer.

Aspose.Words för Android via Java stöder bearbetning av inbyggda format som DOC, DOCX, OOXML, TXT, RTF samt många andra vanliga format som HTML, OpenDocument ODT, PDF, EPUB, XPS och bildformat som JPEG, PNG , SVG och EMF.

Avancerade Android Word Processing API-funktioner

Inter-konvertera filformat

Skapa Word-filer från grunden

Ändra, konvertera och rendera dokument

Generera och ändra Word-tabeller, rader och celler

Skapa och ändra bokmärken

Skapa och uppdatera Word-fält

Hitta och ersätt text

Formatera tabeller och celler

Formatera stycken

Brevkoppling och rapportering

Gå med och bifoga dokument

Rendera dokument till bilder och format med fast layout

Konvertering av filformat

Möjligheten att snabbt och pålitligt konvertera olika filer med en hög grad av precision är anledningen till att de flesta av våra kunder väljer  API. Android Microsoft Word API låter dig konvertera filer från alla format som stöds till andra format som stöds, t.ex. konvertera alla dokument till SWF med hög kvalitet och den genererade SWF-filen innehåller dokumentsidorna och en inbäddad visningsprogram som gör att dokumentet kan visas på vilken enhet som helst. Utvecklare kan enkelt konvertera format med bara två rader kod.

Spara dokument i olika format - Java

// ladda filen som ska konverteras

Document doc = new Document(SD_PATH + "template.doc");

// Konvertera DOC till DOCX, PDF och HTML

doc.save(SD_PATH + "output.docx", SaveFormat.DOCX);

doc.save(SD_PATH + "output.pdf", SaveFormat.PDF);

doc.save(SD_PATH + "output.html", SaveFormat.HTML);

Stöd för OOXML, Flat OPC och Word 2003 XML

Det här biblioteket ger omfattande stöd för att ladda, visa, spara och konvertera WordprocessingML-filer. En sådan omfattande implementering är möjlig eftersom API designat med strukturen för Microsoft Word-dokument i åtanke (och WordprocessingML är känt för att efterlikna den interna representationen av Microsoft Word-filer) vilket gör det enkelt för oss att inkludera stöd för dessa implementeringar i vår kärnproduktmotor.

Ladda och spara HTML-format

Android Word APIs HTML- och XHTML-import är motståndskraftig mot dokument som inte är välformade. Ogiltiga eller okända element eller attribut ignoreras säkert under importprocessen medan konverteringen till HTML- och XHTML-format är anpassningsbar. Många parametrar som export av dokumentegenskaper, sidhuvuden och sidfötter, bildplatser, skalning och upplösning, exportalternativ för formulärfält och andra kan alla specificeras.

Manipulering med dokumentobjektmodell

Android dokumentbibliotek låter utvecklare skapa, bygga och ändra filer - inklusive formatering med en intuitiv dokumentobjektmodell som består av över 100 klasser.

Android-utvecklare kan programmatiskt skapa, ändra, extrahera och ersätta alla element inklusive avsnitt, sidhuvuden, sidfötter, stycken, listor, tabeller, text, fält, hyperlänkar, bokmärken och bilder. API:et tillåter också att specificera detaljerad formatering för ritobjekt inklusive former, textrutor, bilder, OLE-objekt och kontroller.

Rapportering och brevkoppling

Du kan använda Android Microsoft Word API som en komplett rapportlösning. Utforma rapporter i Microsoft Word och tillåt sedan API att fylla i dokument med data från olika källor.

API tillåter utvecklare att använda vanliga Microsoft Word-kopplingsfält i rapporter. Dessutom kan du använda API:s utökade syntax för kopplingsfält för att utföra mer komplexa operationer under kopplingsoperationer som att infoga bilder eller repeterbara regioner. Datan som driver dina rapporter och sammanslagningar kan komma från ResultSet-objekt, affärsobjekt eller från en helt anpassad datakälla.

  
  

Aspose.Words erbjuder individuella ordbehandlings-API:er för andra populära utvecklingsmiljöer enligt listan nedan: