Ngonversi HTML dadi Markdown ing Python

Python piranti lunak kecepatan tinggi kanggo ngowahi HTML dadi Markdown

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur ing Python. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, Markdown, lan akeh format dokumen liyane nggunakake Python.

Ngonversi HTML dadi Markdown nggunakake Python

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen Web kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo Python via .NET sampeyan bisa ngowahi HTML menyang Markdown format lan ing arah ngelawan mung nggunakake sawetara baris Python kode.

Python via .NET kita nggawe Markdown saka HTML kanthi kualitas profesional. Coba konversi HTML menyang Markdown kanthi kualitas paling dhuwur ing browser sampeyan. Python via .NET kuat ngidini ngowahi dokumen Web menyang akeh format populer.

Simpen HTML minangka Markdown ing Python

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi HTML dadi Markdown ing Python.

Tindakake langkah-langkah gampang kanggo ngowahi kaca HTML dadi Markdown format. Waca file HTML saka drive lokal, banjur simpen ing Markdown format, nemtokake format file sing dibutuhake kanthi ekstensi Markdown Kanggo maca HTML lan nulis Markdown sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Konten lan Markdown format output bakal padha karo dokumen HTML asli.

Conto kode ing Python kanggo ngowahi format HTML dadi MD
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.md")
Kode roto
  
Nyalin kode Python menyang clipboard
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi Markdown

  1. Pasang 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Python.
  3. Bukak HTML berkas Python.
  4. Nelpon metode 'save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi Markdown.
  5. Entuk asil konversi HTML Markdown.

Python kanggo ngowahi HTML dadi Markdown

Kita dadi tuan rumah paket Python ing repositori PyPi. Mangga tindakake langkah-langkah dening-instruksi carane nginstal "Aspose.Words for Python via .NET" kanggo lingkungan pangembang.

Syarat Sistem

Paket iki kompatibel karo Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 lan 3.9. Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux, waca sarat tambahan kanggo gcc lan libpython ing Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.