Converteer HTML naar Markdown in Python

Een snelle software Python bibliotheek voor het converteren van HTML naar Markdown

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau in Python te ontwikkelen. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, Markdown en vele andere documentindelingen met Python.

Converteer HTML naar Markdown met Python

Wilt u webdocumenten programmatisch converteren? Met Aspose.Words voor Python via .NET kunt u HTML converteren naar Markdown indeling en in de tegenovergestelde richting met slechts een paar regels Python code.

Onze Python API maakt Markdown van HTML met professionele kwaliteit. Test de HTML naar Markdown conversie van de hoogste kwaliteit rechtstreeks in uw browser. Een krachtige Python via .NET conversie API maakt het mogelijk om webdocumenten naar veel populaire formaten te transformeren.

HTML opslaan als Markdown in Python

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML naar Markdown converteert in Python.

Volg de eenvoudige stappen om een HTML pagina om te zetten in Markdown indeling. Lees uw HTML bestand van de lokale schijf en sla het vervolgens eenvoudig op in Markdown indeling, waarbij u de vereiste bestandsindeling opgeeft per Markdown extensie. Voor zowel HTML lezen als Markdown schrijven kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De inhoud en opmaak van de output Markdown zijn identiek aan het originele HTML document.

Codevoorbeeld in Python HTML naar MD indeling te converteren
Invoer bestand
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Uitvoerformaat
Selecteer het doelformaat uit de lijst
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.md")
Voer code uit
  
Kopieer code Python naar het klembord
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in Markdown

  1. Installeer 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw Python project.
  3. Open het bronbestand HTML in Python.
  4. Roep de 'save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie Markdown.
  5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als Markdown.

Python HTML om te zetten in Markdown

We hosten onze Python pakketten in PyPi- repositories. Volg de stapsgewijze instructies voor het installeren van "Aspose.Words for Python via .NET" in uw ontwikkelomgeving.

systeem vereisten

Dit pakket is compatibel met Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 en 3.9. Als je software voor Linux ontwikkelt, bekijk dan de aanvullende vereisten voor gcc en libpython in Productdocumentatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Alle rechten voorbehouden.