Pretvori HTML v Markdown v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo HTML v Markdown

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz HTML, Markdown in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Pretvorite HTML v Markdown z uporabo Python

Ali morate programsko pretvoriti spletne dokumente? Z Aspose.Words za Python via .NET lahko pretvorite HTML v Markdown format in v nasprotni smeri z uporabo le nekaj vrstic Python kode.

Naš Python API ustvari Markdown iz HTML s profesionalno kakovostjo. Preizkusite najkakovostnejšo pretvorbo HTML v Markdown kar v brskalniku. Zmogljiv Python via .NET omogoča preoblikovanje spletnih dokumentov v številne priljubljene formate.

Shranite HTML kot Markdown v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti HTML v Markdown v Python.

Sledite preprostim korakom, da spremenite stran HTML v Markdown format. Preberite svojo datoteko HTML z lokalnega pogona, nato jo preprosto shranite v Markdown formatu, pri čemer določite zahtevano obliko datoteke s pripono Markdown Za branje HTML in pisanje Markdown lahko uporabite popolnoma kvalificirana imena datotek. Izhodna vsebina Markdown in oblikovanje bosta enaka izvirnemu dokumentu HTML.

Primer kode v Python za pretvorbo HTML v obliko MD
Vhodna datoteka
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
Izhodni format
S seznama izberite ciljno obliko
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.md")
Zaženi kodo
  
Kopirajte kodo Python v odložišče
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti HTML v Markdown

  1. Namesti 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno HTML datoteko Python.
  4. Pokličite 'save()' in posredujte ime izhodne datoteke s pripono Markdown.
  5. Pridobite rezultat konverzije HTML Markdown.

Python za pretvorbo HTML v Markdown

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 in 3.9. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

Druge podprte HTML konverzije

HTML lahko pretvorite v številne druge oblike datotek:

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Vse pravice pridržane.