Ngonversi TIFF dadi PDF ing C++

Pustaka piranti lunak C++ kacepetan dhuwur kanggo ngowahi TIFF dadi PDF

Gunakake C++ kanggo entuk maksimum TIFF nganti PDF kacepetan konversi. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor TIFF, PDF, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C++.

Ngonversi TIFF dadi PDF ing C++

Kudu ngowahi gambar TIFF menyang PDF file programmatically? Kanthi Aspose.Words for C++ pangembang bisa gampang ngowahi TIFF dadi PDF format mung sawetara baris C++ kode.

Pemrosesan gambar modern C++ API nggawe PDF saka TIFF gambar kanthi kacepetan dhuwur. Nguji kualitas TIFF nganti PDF langsung ing browser. C++ kuat ngidini ngowahi gambar TIFF akeh format dokumen populer.

Simpen TIFF minangka PDF ing C++

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi TIFF dadi PDF ing C++.

Tindakake langkah sing gampang kanggo nguripake TIFF gambar menyang PDF format. Waca TIFF saka drive lokal, banjur simpen minangka PDF, nemtokake format dokumen sing dibutuhake dening extension PDF Kanggo loro TIFF maca lan PDF nulis sampeyan bisa nggunakake jeneng berkas qualified. Konten output PDF bakal padha karo gambar asli TIFF.

Conto kode ing C++ kanggo ngowahi format TIFF dadi PDF
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>();
auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc);

builder->InsertImage(u"Input.tiff");

doc->Save(u"Output.pdf");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.tiff"); doc->Save(u"Output.pdf"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.pdf", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.tiff"); doc->Save(u"Output.pdf"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.tiff"); shape->get_ImageData()->Save(u"Output.pdf");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi TIFF dadi PDF

  1. Pasang 'Aspose.Words for C++'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++.
  3. Bukak TIFF berkas C++.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi PDF.
  5. Entuk asil konversi TIFF PDF.

C++ kanggo ngowahi TIFF dadi PDF

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

Konversi TIFF Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi TIFF menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.