Converteer HTML naar Word in C++

Een high-speed software C++ bibliotheek voor het converteren van HTML naar Word

Gebruik C++ om een maximale conversiesnelheid van HTML naar Word Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, Word en vele andere documentindelingen met C++.

Codefragment bekijken

Converteer HTML naar Word in C++

Voor C++-ontwikkelaars die op zoek zijn naar een naadloze oplossing om HTML naar Word te converteren, biedt Aspose.Words for C++ een intuïtieve en eenvoudige API voor bestandsconversie. Met onze oplossing kunnen C++-ontwikkelaars eenvoudig bestanden van het ene formaat naar het andere converteren, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor het automatiseren van bestandsconversietaken.

Of u nu met HTML, Word of andere bestandsformaten werkt, Aspose.Words for C++ dekt ze allemaal en garandeert resultaten van de hoogste kwaliteit. Test nu hoe de C++-code werkt met uw HTML-bestanden.

Sla HTML op als Word in C++

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML naar Word converteert met slechts een paar regels C++-code. Begin met het opnemen van de naamruimte Aspose.Words in uw C++-project. Geef vervolgens het pad naar het invoerbestand op en maak een Document object om de HTML-inhoud te laden. Vervolgens moet u het pad naar het Word-uitvoerbestand opgeven en de methode Save() gebruiken om het resultaat op te slaan als Word. De conversie-API bepaalt het uitvoerbestandsformaat op basis van de opgegeven bestandsextensie.

Codevoorbeeld in C++ HTML naar DOCX indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html");
doc->Save(u"Output.docx");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.docx"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.docx", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.docx"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.html"); shape->get_ImageData()->Save(u"Output.docx");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in Word

  1. Installeer 'Aspose.Words for C++'.
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C++ project.
  3. Open het bronbestand HTML in C++.
  4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie Word.
  5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als Word.

C++ HTML om te zetten in Word

Er zijn drie opties om Aspose.Words for C++ in uw ontwikkelomgeving te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

U kunt deze C++-bibliotheek gebruiken om software te ontwikkelen op Microsoft Windows, Linux- en macOS-besturingssystemen:

  • GCC >= 6.3.0 en Clang >= 3.9.1 zijn vereist voor Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang en libc++ zijn vereist voor macOS

Als u software voor Linux of macOS ontwikkelt, raadpleeg dan de informatie over aanvullende bibliotheekafhankelijkheden (fontconfig en mesa-glu open-sourcepakketten) in Productdocumentatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.