Converteer HTML naar afbeelding in Python

Een snelle software Python bibliotheek voor het converteren van HTML naar afbeelding

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau in Python te ontwikkelen. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, afbeelding en vele andere documentindelingen met Python.

Codefragment bekijken

Converteer HTML naar een afbeelding in Python

HTML programmatisch naar een afbeelding converteren? Met Aspose.Words for Python via .NET elke ontwikkelaar HTML gemakkelijk omzetten in een grafisch formaat met slechts een paar regels Python code.

Moderne Python documentverwerking API maakt met hoge snelheid HTML Test de kwaliteit van HTML naar afbeeldingsconversie rechtstreeks in een browser. Krachtige Python bibliotheek maakt het mogelijk om HTML bestanden te converteren naar bijna alle gangbare grafische formaten.

Bewaar HTML als een afbeelding in Python

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML converteert naar een afbeelding in Python.

Volg de eenvoudige stappen om een HTML bestand om te zetten in een grafisch formaat. Lees HTML vanaf de lokale schijf en sla het vervolgens op als een afbeelding, waarbij u het vereiste grafische formaat specificeert door een afbeeldingsextensie. Voor zowel het HTML als het schrijven van afbeeldingen kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De resulterende inhoud zal identiek zijn aan het originele HTML bestand.

Codevoorbeeld in Python HTML naar JPG indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
pip install aspose-words
Kopiëren
import aspose.words as aw

doc = aw.Document(Input.html)

for page in range(0, doc.page_count):
    extractedPage = doc.extract_pages(page, 1)
    extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.jpg")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.jpg") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.jpg") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.jpg") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.get_shape_renderer().save("Output.jpg", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.jpg))
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in afbeelding

  1. Installeer Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw Python project.
  3. Open het bronbestand HTML in Python.
  4. Roep de save() methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie afbeelding.
  5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als afbeelding.

Python HTML om te zetten in afbeelding

We hosten onze Python pakketten in PyPi- repositories. Volg de stapsgewijze instructies voor het installeren van "Aspose.Words for Python via .NET" in uw ontwikkelomgeving.

systeem vereisten

Dit pakket is compatibel met Python ≥3.5 en <3.12. Als u software voor Linux ontwikkelt, bekijk dan de aanvullende vereisten voor gcc en libpython in Productdocumentatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.