Pretvori HTML v Word v Java

Java za hitro programsko opremo za pretvorbo HTML v Word

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za ustvarjanje prenosne, robustne in varne programske opreme v Javi. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz HTML, Word in mnogih drugih formatov dokumentov z uporabo Java.

Oglejte si delček kode

Pretvorite HTML v Word v Java

Za razvijalce Java, ki iščejo brezhibno rešitev za pretvorbo HTML v Word, Aspose.Words for Java zagotavlja intuitiven in preprost API za pretvorbo datotek. Naša rešitev razvijalcem Java omogoča enostavno pretvorbo datotek iz ene oblike v drugo, zaradi česar je nepogrešljivo orodje za avtomatizacijo nalog pretvorbe datotek.

Ne glede na to, ali delate z HTML, Word ali drugimi oblikami datotek, Aspose.Words for Java pokriva vse in zagotavlja rezultate najvišje kakovosti. Takoj zdaj preizkusite, kako koda Java deluje z vašimi HTML datotekami.

Shranite HTML kot Word v Java

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti HTML v Word s samo nekaj vrsticami kode Java. Začnite z vključitvijo imenskega prostora Aspose.Words v svoj projekt Java. Nato določite pot do vhodne datoteke in ustvarite objekt Document za nalaganje vsebine HTML. Nato morate določiti pot do izhodne Word datoteke in uporabiti metodo save(), da shranite rezultat kot Word. API za pretvorbo bo določil obliko izhodne datoteke na podlagi navedene pripone datoteke.

Primer kode v Java za pretvorbo HTML v obliko DOCX
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.docx");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.docx", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.docx");
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti HTML v Word

  1. Namesti 'Aspose.Words for Java'.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Java projektu.
  3. Odprite izvorno HTML Java datoteko.
  4. Pokličite 'save()' in posredujte ime izhodne datoteke s pripono Word.
  5. Pridobite rezultat konverzije HTML Word.

Java za pretvorbo HTML v Word

Naše pakete Java gostimo v repozitorijih Maven. 'Aspose.Words za Java' je običajna JAR ki vsebuje bajtno kodo. Sledite navodilom po korakih, kako ga namestiti v okolje za razvijalce Java.

Sistemske zahteve

Podprte so Java SE 7 in novejše Java Ponujamo tudi ločen paket za Java SE 6 če morate uporabiti to zastarelo JRE.

Naš Java je med platformami in deluje v vseh operacijskih sistemih z JVM, vključno z Microsoft Windows, Linux, macOS, Android in iOS.

Za informacije o izbirnih odvisnostih paketov, kot so JogAmp JOGL, Harfbuzz pisav Java Advanced Imaging JAI, glejte dokumentacijo izdelka.

Druge podprte HTML konverzije

HTML lahko pretvorite v številne druge oblike datotek:

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.