Ngonversi HTML dadi Word ing Java

Pustaka piranti lunak Java kacepetan dhuwur kanggo ngowahi HTML dadi Word

Gunakake API konversi dokumen kanggo nggawe piranti lunak portabel, mantep lan aman ing Jawa. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, Word, lan akeh format dokumen liyane nggunakake Java.

Ndeleng potongan kode

Ngonversi HTML menyang Word ing Java

Kanggo pangembang Java sing nggoleki solusi sing lancar kanggo ngowahi HTML dadi Word, Aspose.Words for Java nyedhiyakake API konversi file sing intuisi lan langsung. Solusi kita ngidini pangembang Java gampang ngowahi file saka format siji menyang format liyane, dadi alat sing penting kanggo ngotomatisasi tugas konversi file.

Apa sampeyan nggarap HTML, Word utawa format file liyane, Aspose.Words for Java nyakup kabeh lan njamin asil sing paling dhuwur. Tes carane kode Java bisa digunakake karo HTML file sampeyan saiki.

Simpen HTML minangka Word ing Java

Conto ing ngisor iki nduduhake carane ngowahi HTML dadi Word kanthi mung sawetara baris kode Java. Mulai kanthi nyakup spasi jeneng Aspose.Words ing proyek Java. Sabanjure, nemtokake path menyang file input lan nggawe obyek Document kanggo mbukak isi HTML. Sampeyan banjur kudu nemtokake path menyang file output Word lan nggunakake metode save() kanggo nyimpen asil minangka Word. API konversi bakal nemtokake format file output adhedhasar ekstensi file sing ditemtokake.

Conto kode ing Java kanggo ngowahi HTML format dadi DOCX
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.docx");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.docx", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.docx");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi Word

  1. Pasang 'Aspose.Words for Java'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Java.
  3. Bukak HTML berkas Java.
  4. Nelpon metode 'save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi Word.
  5. Entuk asil konversi HTML Word.

Java kanggo ngowahi HTML dadi Word

Kita dadi tuan rumah paket Java ing repositori Maven. 'Aspose.Words kanggo Java' JAR umum sing ngemot kode byte. Tututi pandhuan langkah demi langkah babagan carane nginstal ing lingkungan pangembang Java.

Syarat Sistem

Java SE 7 Java sing luwih anyar didhukung. Kita uga nyedhiyakake paket kapisah kanggo Java SE 6 yen sampeyan wajib nggunakake JRE ketinggalan jaman iki.

Java kita lintas platform lan mbukak kabeh sistem operasi kanthi JVM, kalebu Microsoft Windows, Linux, macOS, Android lan iOS.

Kanggo informasi babagan katergantungan paket opsional, kayata JogAmp JOGL, Harfbuzz font Java Advanced Imaging JAI, waca Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.