Convertiți TXT în HTML în C#

.NET mare viteză pentru conversia TXT în HTML

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta TXT, HTML și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Convertiți TXT în HTML folosind C#

Trebuie să convertiți un document din TXT în HTML în mod programatic? Cu Aspose.Words pentru .NET puteți converti TXT în HTML format folosind doar câteva rânduri de C# cod.

API ul nostru .NET creează HTML dintr-un TXT cu calitate profesională. Testați cea mai înaltă calitate TXT în HTML chiar în browserul dvs. Un puternic API de conversie .NET TXT în multe formate populare.

Salvați TXT ca HTML în C#

Următorul exemplu demonstrează cum să convertiți un TXT în HTML în C#.

Urmați pașii simpli pentru a transforma un TXT în HTML format. Citiți TXT de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l în format de document web, specificând formatul de fișier necesar prin extensia HTML Atât pentru TXT cât și pentru scrierea HTML, puteți utiliza nume de fișiere complet calificate. Conținutul și formatarea HTML de ieșire vor fi identice cu documentul TXT.

Exemplu de cod în C# pentru a converti TXT în formatul HTML
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.txt");
doc.Save("Output.html");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); doc.Save("Output.html"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.html"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.txt"); doc.Save("Output.html"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.txt"); shape.ImageData.Save("Output.html");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă TXT în HTML

  1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
  3. Deschideți TXT fișierul C#.
  4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia HTML.
  5. Obțineți rezultatul conversiei TXT HTML.

C# bibliotecă pentru a converti TXT în HTML

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0' :

  • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte TXT conversii acceptate

Puteți converti TXT în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Toate drepturile rezervate.