Ngonversi TXT dadi HTML ing C#

Pustaka piranti lunak .NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi TXT dadi HTML

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor TXT, HTML, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C#, F#, VB.NET.

Ngonversi TXT menyang HTML nggunakake C#

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen saka TXT menyang HTML format kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo .NET sampeyan bisa ngowahi TXT menyang HTML format nggunakake mung sawetara baris C# kode.

.NET kita nggawe HTML saka TXT kanthi kualitas profesional. TXT menyang HTML sing paling dhuwur ing browser sampeyan. API konversi .NET kuat TXT menyang akeh format populer.

Simpen TXT minangka HTML ing C#

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi TXT HTML ing C#.

Tindakake langkah-langkah gampang kanggo ngowahi TXT dadi HTML format. Waca TXT saka drive lokal, banjur simpen ing format dokumen web, nemtokake format file sing dibutuhake kanthi ekstensi HTML Kanggo TXT lan nulis HTML sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Isi lan HTML format output bakal padha karo dokumen TXT.

Conto kode ing C# kanggo ngowahi format TXT dadi HTML
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.txt");
doc.Save("Output.html");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); doc.Save("Output.html"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.html"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.txt"); doc.Save("Output.html"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.txt"); shape.ImageData.Save("Output.html");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi TXT dadi HTML

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#.
  3. Bukak TXT berkas C#.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi HTML.
  5. Entuk asil konversi TXT HTML.

C# kanggo ngowahi TXT dadi HTML

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Konversi TXT Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi TXT menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.