Converteer TXT naar HTML in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van TXT naar HTML

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van TXT, HTML en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Converteer TXT naar HTML met C#

Wilt u een document TXT naar HTML formaat? Met Aspose.Words voor .NET kunt u TXT converteren naar HTML indeling met slechts een paar regels C# code.

Onze C# API maakt HTML van een TXT document met professionele kwaliteit. Test de hoogste kwaliteit TXT naar HTML conversie rechtstreeks in uw browser. Een krachtige .NET conversie API maakt het mogelijk om TXT bestanden te transformeren naar veel populaire formaten.

Bewaar TXT als HTML in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u een TXT document naar HTML C#.

Volg de eenvoudige stappen om een TXT document om te zetten in HTML indeling. Lees uw TXT bestand van de lokale schijf en sla het vervolgens eenvoudig op in webdocumentformaat, waarbij u het vereiste bestandsformaat specificeert per HTML extensie. Voor zowel TXT lezen als HTML schrijven kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De HTML inhoud en opmaak van de output zijn identiek aan het originele TXT document.

Codevoorbeeld in C# TXT naar HTML indeling te converteren
Invoer bestand
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Uitvoerformaat
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.txt");
doc.Save("Output.html");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); doc.Save("Output.html"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.html"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.txt"); doc.Save("Output.html"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.txt"); shape.ImageData.Save("Output.html");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u TXT omzet in HTML

  1. Installeer 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
  3. Open het bronbestand TXT in C#.
  4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie HTML.
  5. Verkrijg het resultaat van TXT conversie als HTML.

C# TXT om te zetten in HTML

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET-implementaties volgens de '.NET Standard 2.0' specificatie:

  • Microsoft .NET Framework, te beginnen met de vroegste 2.0-versie en eindigend met de nieuwste '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, beginnend bij de vroegste 2.0 en eindigend met de nieuwste '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Voor zover .NET-code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux te ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin.

We raden aan om geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET toepassingen te maken.

Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Alle rechten voorbehouden.