Pretvori HTML v Markdown v Java

Java za hitro programsko opremo za pretvorbo HTML v Markdown

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za ustvarjanje prenosne, robustne in varne programske opreme v Javi. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz HTML, Markdown in mnogih drugih formatov dokumentov z uporabo Java.

Pretvorite HTML v Markdown z uporabo Java

Ali morate programsko pretvoriti spletne dokumente? Z Aspose.Words za Java lahko pretvorite HTML v Markdown format in v nasprotni smeri z uporabo le nekaj vrstic Java kode.

Naš Java API ustvari Markdown iz HTML s profesionalno kakovostjo. Preizkusite najkakovostnejšo pretvorbo HTML v Markdown kar v brskalniku. Zmogljiv Java omogoča preoblikovanje spletnih dokumentov v številne priljubljene formate.

Shranite HTML kot Markdown v Java

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti HTML v Markdown v Java.

Sledite preprostim korakom, da spremenite stran HTML v Markdown format. Preberite svojo datoteko HTML z lokalnega pogona, nato jo preprosto shranite v Markdown formatu, pri čemer določite zahtevano obliko datoteke s pripono Markdown Za branje HTML in pisanje Markdown lahko uporabite popolnoma kvalificirana imena datotek. Izhodna vsebina Markdown in oblikovanje bosta enaka izvirnemu dokumentu HTML.

Primer kode v Java za pretvorbo HTML v obliko MD
Vhodna datoteka
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
Izhodni format
S seznama izberite ciljno obliko
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.md");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.md", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.md");
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti HTML v Markdown

  1. Namesti 'Aspose.Words for Java'.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Java projektu.
  3. Odprite izvorno HTML datoteko Java.
  4. Pokličite 'save()' in posredujte ime izhodne datoteke s pripono Markdown.
  5. Pridobite rezultat konverzije HTML Markdown.

Java za pretvorbo HTML v Markdown

Naše pakete Java gostimo v repozitorijih Maven. 'Aspose.Words za Java' je običajna JAR ki vsebuje bajtno kodo. Sledite navodilom po korakih, kako ga namestiti v okolje za razvijalce Java.

Sistemske zahteve

Podprte so Java SE 7 in novejše Java Ponujamo tudi ločen paket za Java SE 6 če morate uporabiti to zastarelo JRE.

Naš Java je med platformami in deluje v vseh operacijskih sistemih z JVM, vključno z Microsoft Windows, Linux, macOS, Android in iOS.

Za informacije o izbirnih odvisnostih paketov, kot so JogAmp JOGL, Harfbuzz pisav Java Advanced Imaging JAI, glejte dokumentacijo izdelka.

Druge podprte HTML konverzije

HTML lahko pretvorite v številne druge oblike datotek:

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Vse pravice pridržane.