Convertiți TIFF în PDF în Java

Java software de mare viteză pentru conversia TIFF în PDF

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a crea software portabil, robust și sigur în Java. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta TIFF, PDF și multe alte formate de documente folosind Java.

Convertiți TIFF în PDF în Java

Necesitatea de a converti o TIFF imagine pentru a PDF fișier programatică? Cu Aspose.Words for Java orice dezvoltator poate transforma cu ușurință TIFF în PDF cu doar câteva rânduri de Java cod.

API ul modern de procesare a imaginilor Java PDF din TIFF cu viteză mare. Testați calitatea TIFF în PDF direct într-un browser. Biblioteca puternică Java permite conversia TIFF în multe formate de documente populare.

Salvați TIFF ca PDF în Java

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește TIFF în PDF în Java.

Urmați pași simpli pentru a transforma un TIFF imagine în PDF format. Citiți TIFF de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-o ca PDF, specificând formatul de document necesar prin extensia PDF Pentru ambele TIFF lectură și PDF scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. Conținutul PDF ieșire va fi identic cu imaginea originală TIFF.

Exemplu de cod în Java pentru a converti TIFF în formatul PDF
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.insertImage("Input.tiff");

doc.save("Output.pdf");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.pdf", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.pdf");
Rulați codul
  
Copiați codul Java în clipboard
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă TIFF în PDF

  1. Instalați 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Java.
  3. Deschideți TIFF fișierul Java.
  4. Apelați metoda 'save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia PDF.
  5. Obțineți rezultatul conversiei TIFF PDF.

Java bibliotecă pentru a converti TIFF în PDF

Java pachetele noastre Java în depozitele Maven. 'Aspose.Words pentru Java' este un JAR obișnuit care conține byte-code. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să îl instalați în mediul dumneavoastră de dezvoltator Java.

Cerințe de sistem

Java SE 7 și versiunile mai recente Java sunt acceptate. De asemenea, oferim un pachet separat pentru Java SE 6 în cazul în care sunteți obligat să utilizați acest JRE învechit.

Pachetul nostru Java este multiplataforma și rulează pe toate sistemele de operare cu JVM, inclusiv Microsoft Windows, Linux, macOS, Android și iOS.

Pentru informații despre dependențele opționale ale pachetelor, cum ar fi JogAmp JOGL, motorul de fonturi Harfbuzz Java Advanced Imaging JAI, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte TIFF conversii acceptate

Puteți converti TIFF în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Toate drepturile rezervate.