Muunna TIFF arvoksi PDF kohteessa Java

Nopea ohjelmistokäyttöinen Java kirjasto, jolla TIFF voidaan PDF

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme luodaksesi kannettavia, vankkoja ja turvallisia ohjelmistoja Java kielellä. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen TIFF, PDF ja monien muiden asiakirjamuotojen Java.

Muunna TIFF muotoon PDF Java

Haluatko muuntaa TIFF kuvan PDF tiedostoksi ohjelmallisesti? Kanssa Aspose.Words for Java yksikään kehittäjä voi helposti muuntaa TIFF osaksi PDF muotoon vain muutaman rivin Java koodia.

Moderni kuvankäsittely Java API luo PDF TIFF kuvista suurella nopeudella. Testaa laatu TIFF jotta PDF muuntaminen oikeassa selaimessa. Tehokas Java kirjasto mahdollistaa TIFF kuvien muuntamisen moniin suosittuihin asiakirjamuotoihin.

Tallenna TIFF nimellä PDF Java

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka TIFF muotoon PDF Java.

TIFF kuva PDF muotoon noudattamalla helppoja ohjeita. Lue TIFF kuva paikalliselta asemalta ja tallenna se sitten nimellä PDF ja määritä vaadittu asiakirjamuoto PDF laajennuksella. Voit käyttää täydellisiä tiedostonimiä sekä TIFF lukemiseen että PDF sisältö on identtinen alkuperäisen TIFF kuvan kanssa.

Koodiesimerkki kielellä Java muuntamaan TIFF muotoon PDF
Syöttötiedosto
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Tulostusmuoto
Valitse kohdemuoto luettelosta
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.insertImage("Input.tiff");

doc.save("Output.pdf");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.pdf", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.pdf");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa TIFF PDF

  1. Asenna 'Aspose.Words for Java'.
  2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) Java projektiisi.
  3. Avaa lähdetiedosto TIFF kohteessa Java.
  4. Kutsu 'save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on PDF.
  5. Hanki TIFF muunnoksen tulos muodossa PDF.

Java kirjasto muuntaaksesi TIFF PDF

Java pakettejamme Maven- varastoissa. 'Aspose.Words for Java' on yleinen JAR tiedosto, joka sisältää tavukoodin. Noudata vaiheittaisia ohjeita sen asentamiseksi Java-kehittäjäympäristöösi.

Laitteistovaatimukset

Java SE 7 ja uudemmat Java -versiot ovat tuettuja. Tarjoamme myös erillisen paketin Java SE 6, jos olet velvollinen käyttämään tätä vanhentunutta JRE.

Java paketti on monialustainen ja toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä, joissa on JVM toteutus, mukaan lukien Microsoft Windows, Linux, macOS, Android ja iOS.

Lisätietoja vapaaehtoinen paketti riippuvuudet, kuten JogAmp JOGL, Harfbuzz fontin moottori, Java Advanced Imaging JAI, katso Tuotedokumentaatio.

Muut tuetut TIFF tulokset

Voit muuntaa TIFF moniin muihin tiedostomuotoihin:

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kaikki oikeudet pidätetään.