Pretvori TIFF v PDF v Java

Java za hitro programsko opremo za pretvorbo TIFF v PDF

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za ustvarjanje prenosne, robustne in varne programske opreme v Javi. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz TIFF, PDF in mnogih drugih formatov dokumentov z uporabo Java.

Pretvori TIFF v PDF v Java

Potreba za pretvorbo TIFF sliko za PDF datoteke programsko? Z Aspose.Words for Java vsak razvijalec zlahka pretvori TIFF v PDF z le nekaj vrsticami Java kode.

Sodobna obdelava slik Java API z veliko hitrostjo PDF iz TIFF Preizkusite kakovost TIFF v PDF neposredno v brskalniku. Zmogljiva Java omogoča pretvorbo TIFF v številne priljubljene formate dokumentov.

Shrani TIFF kot PDF v Java

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti TIFF v PDF v Java.

Sledite preprostim korakom, da se obrnejo na TIFF sliko v PDF formatu. Preberite TIFF z lokalnega pogona, nato jo preprosto shranite kot PDF, pri čemer določite zahtevano obliko dokumenta z razširitvijo PDF Za oba TIFF branje in PDF pisanje lahko uporabljate popolnoma usposobljene imena datotek. Izhodna PDF bo enaka izvirni podobi TIFF.

Primer kode v Java za pretvorbo TIFF v obliko PDF
Vhodna datoteka
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
Izhodni format
S seznama izberite ciljno obliko
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.insertImage("Input.tiff");

doc.save("Output.pdf");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.pdf", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.pdf");
Zaženi kodo
  
Kopirajte kodo Java v odložišče
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti TIFF v PDF

  1. Namesti 'Aspose.Words for Java'.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Java projektu.
  3. Odprite izvorno TIFF datoteko Java.
  4. Pokličite 'save()' in posredujte ime izhodne datoteke s pripono PDF.
  5. Pridobite rezultat konverzije TIFF PDF.

Java za pretvorbo TIFF v PDF

Naše pakete Java gostimo v repozitorijih Maven. 'Aspose.Words za Java' je običajna JAR ki vsebuje bajtno kodo. Sledite navodilom po korakih, kako ga namestiti v okolje za razvijalce Java.

Sistemske zahteve

Podprte so Java SE 7 in novejše Java Ponujamo tudi ločen paket za Java SE 6 če morate uporabiti to zastarelo JRE.

Naš Java je med platformami in deluje v vseh operacijskih sistemih z JVM, vključno z Microsoft Windows, Linux, macOS, Android in iOS.

Za informacije o izbirnih odvisnostih paketov, kot so JogAmp JOGL, Harfbuzz pisav Java Advanced Imaging JAI, glejte dokumentacijo izdelka.

Druge podprte TIFF konverzije

TIFF lahko pretvorite v številne druge oblike datotek:

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Vse pravice pridržane.