Pretvori HTML u Markdown u Java

Java biblioteka velike brzine za pretvaranje HTML u Markdown

Koristite naš API za pretvorbu dokumenata za stvaranje prijenosnog, robusnog i sigurnog softvera u Javi. Ovo je cjelovito profesionalno softversko rješenje za uvoz i izvoz HTML, Markdown i mnogih drugih formata dokumenata pomoću Java.

Pretvorite HTML u Markdown pomoću Java

Trebate programski pretvoriti web dokumente? Uz Aspose.Words za Java možete pretvoriti HTML u Markdown format i u suprotnom smjeru koristeći samo nekoliko redaka Java koda.

Naš Java API stvara Markdown iz HTML a s profesionalnom kvalitetom. Testirajte najkvalitetnije pretvorbu HTML u Markdown izravno u svom pregledniku. Snažan Java omogućuje transformaciju web dokumenata u mnoge popularne formate.

Spremi HTML kao Markdown u Java

Sljedeći primjer pokazuje kako pretvoriti HTML u Markdown u Java.

Slijedite jednostavne korake za pretvaranje HTML stranice u Markdown format. Pročitajte svoju HTML datoteku s lokalnog pogona, a zatim je jednostavno spremite u Markdown formatu, navodeći potrebni format datoteke pomoću Markdown ekstenzije. I za čitanje HTML a i za pisanje Markdown možete koristiti potpuno kvalificirane nazive datoteka. Sadržaj i oblikovanje izlaznog Markdown bit će identični izvornom HTML dokumentu.

Primjer koda u Java za pretvaranje HTML u MD format
Ulazna datoteka
Prenesite datoteku koju želite pretvoriti
Pokreni kôd
Izlazni format
Odaberite ciljni format s popisa
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.md");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.md", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.md");
Pokreni kôd
  
Kopirajte kôd Java u međuspremnik
Podijelite kod na društvenim mrežama:

Kako pretvoriti HTML u Markdown

  1. Instalirajte 'Aspose.Words for Java'.
  2. Dodajte referencu biblioteke (uvezite biblioteku) svom Java projektu.
  3. Otvorite izvornu HTML datoteku u Java.
  4. Pozovite 'save()', proslijeđujući naziv izlazne datoteke s nastavkom Markdown.
  5. Dobijte rezultat konverzije HTML Markdown.

Java za pretvaranje HTML u Markdown

Naše Java pakete pohranjujemo u Maven repozitoriju. 'Aspose.Words za Java' je uobičajena JAR datoteka koja sadrži bajt-kod. Slijedite upute korak-po-korak o tome kako ga instalirati u svoje Java razvojno okruženje.

Zahtjevi sustava

Podržane su Java SE 7 i novije Java Također nudimo zaseban paket za Java SE 6 u slučaju da ste dužni koristiti ovaj zastarjeli JRE.

Naš Java paket je cross-platform i radi na svim operativnim sustavima s JVM a, uključujući Microsoft Windows, Linux, macOS, Android i iOS.

Za informacije o neobaveznim ovisnostima o paketima, kao što su JogAmp JOGL, Harfbuzz mehanizam fontova, Java Advanced Imaging JAI, pogledajte Dokumentaciju proizvoda.

Ostale podržane HTML konverzije

Možete pretvoriti HTML u mnoge druge formate datoteka:

5%

Pretplatite se na Aspose ažuriranja proizvoda

Primajte mjesečne biltene i ponude izravno u vaš poštanski sandučić.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Sva prava pridržana.