Ngonversi HTML dadi Markdown ing Java

Pustaka piranti lunak Java kacepetan dhuwur kanggo ngowahi HTML dadi Markdown

Gunakake API konversi dokumen kanggo nggawe piranti lunak portabel, mantep lan aman ing Jawa. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, Markdown, lan akeh format dokumen liyane nggunakake Java.

Ngonversi HTML dadi Markdown nggunakake Java

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen Web kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo Java sampeyan bisa ngowahi HTML menyang Markdown format lan ing arah ngelawan mung nggunakake sawetara baris Java kode.

Java kita nggawe Markdown saka HTML kanthi kualitas profesional. Coba konversi HTML menyang Markdown kanthi kualitas paling dhuwur ing browser sampeyan. Java kuat ngidini ngowahi dokumen Web menyang akeh format populer.

Simpen HTML minangka Markdown ing Java

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi HTML dadi Markdown ing Java.

Tindakake langkah-langkah gampang kanggo ngowahi kaca HTML dadi Markdown format. Waca file HTML saka drive lokal, banjur simpen ing Markdown format, nemtokake format file sing dibutuhake kanthi ekstensi Markdown Kanggo maca HTML lan nulis Markdown sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Konten lan Markdown format output bakal padha karo dokumen HTML asli.

Conto kode ing Java kanggo ngowahi format HTML dadi MD
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");
doc.save("Output.md");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.md", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.md"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.md");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi Markdown

  1. Pasang 'Aspose.Words for Java'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Java.
  3. Bukak HTML berkas Java.
  4. Nelpon metode 'save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi Markdown.
  5. Entuk asil konversi HTML Markdown.

Java kanggo ngowahi HTML dadi Markdown

Kita dadi tuan rumah paket Java ing repositori Maven. 'Aspose.Words kanggo Java' JAR umum sing ngemot kode byte. Tututi pandhuan langkah demi langkah babagan carane nginstal ing lingkungan pangembang Java.

Syarat Sistem

Java SE 7 Java sing luwih anyar didhukung. Kita uga nyedhiyakake paket kapisah kanggo Java SE 6 yen sampeyan wajib nggunakake JRE ketinggalan jaman iki.

Java kita lintas platform lan mbukak kabeh sistem operasi kanthi JVM, kalebu Microsoft Windows, Linux, macOS, Android lan iOS.

Kanggo informasi babagan katergantungan paket opsional, kayata JogAmp JOGL, Harfbuzz font Java Advanced Imaging JAI, waca Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.