Muunna HTML arvoksi MD kohteessa C#

Nopea ohjelmisto .NET kirjasto, jolla muunnetaan HTML muotoon MD

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme kehittääksesi korkean tason alustariippumattomia ohjelmistoja .NET ja .NET Core -alustoille. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen HTML, MD ja monien muiden asiakirjamuotojen C#, F#, VB.NET.

Katso koodinpätkä

Muunna HTML MD käyttämällä C#

Haluatko muuntaa Web-asiakirjoja ohjelmallisesti? Aspose.Words for .NET -sovelluksella voit muuntaa HTML MD muotoon ja päinvastaiseen suuntaan käyttämällä vain muutaman rivin C# koodia.

C# API luo MD HTML ammattimaisella laadulla. Testaa laadukkainta HTML muunnoksia MD suoraan selaimessasi. Tehokas .NET muunnossovellusliittymä mahdollistaa verkkodokumenttien muuntamisen moniin suosittuihin muotoihin.

Tallenna HTML MD muodossa C#

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka HTML muunnetaan MD muotoon C#.

Noudata helppoja ohjeita muuttaaksesi HTML sivu MD muotoon. Lue HTML tiedostosi paikalliselta asemalta ja tallenna se sitten MD muodossa määrittämällä tarvittava tiedostomuoto MD tunnisteella. Sekä HTML lukemiseen että MD kirjoitukseen voit käyttää täysin hyväksyttyjä tiedostonimiä. MD tulosteen sisältö ja muotoilu ovat identtisiä alkuperäisen HTML dokumentin kanssa.

Koodiesimerkki kielellä C# muuntamaan HTML muotoon MD
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Valitse kohdemuoto luettelosta
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.md");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.md"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.md");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa HTML MD

  1. Asenna 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) C# projektiisi.
  3. Avaa lähdetiedosto HTML kohteessa C#.
  4. Kutsu 'Save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on MD.
  5. Hanki HTML muunnoksen tulos muodossa MD.

C# kirjasto muuntaaksesi HTML MD

Aspose.Words for .NET asentamiseen järjestelmään on kolme vaihtoehtoa. Valitse tarpeitasi vastaava ja seuraa vaiheittaisia ohjeita:

Laitteistovaatimukset

Tuotteemme on täysin eri alustojen välinen ja tukee kaikkia tärkeimpiä .NET toteutuksia '.NET Standard 2.0' -määrityksen jälkeen:

  • Microsoft .NET Framework, alkaen varhaisimmasta 2.0 -versiosta ja päättyen uusimpaan '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, alkaen aikaisimmasta 2.0 ja päättyen uusimpaan '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Sikäli kuin .NET -koodi ei riipu taustalla olevasta laitteistosta tai käyttöjärjestelmästä, vaan vain virtuaalikoneesta, voit vapaasti kehittää minkä tahansa ohjelmiston Windowsille, macOS: lle, Androidille, iOS: lle ja Linuxille. Varmista vain, että olet asentanut vastaavan version .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono tai Xamarin.

Suosittelemme integroitujen Microsoft Visual Studio-, Xamarin- ja MonoDevelop -kehitysympäristöjen käyttöä C#, F#, VB.NET -sovellusten luomiseen.

Katso lisätietoja tuotteen dokumentaatiosta.

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kaikki oikeudet pidätetään.