HTML konvertálása MD itt Python

Nagy sebességű szoftver Python könyvtár a (z) HTML MD

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére Pythonban. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, MD és sok más dokumentumformátum Python használatával.

Tekintse meg a kódrészletet

Konvertálja a HTML t MD ba a Python

Programozottan kell konvertálnia a webes dokumentumokat? Az Aspose.Words for Python via .NET segítségével a HTML t MD formátumba konvertálhatja, és az ellenkező irányba, mindössze néhány sornyi Python kód használatával.

A Python API professzionális minőségben hozza létre a MD t HTML ből. Tesztelje a legjobb minőségű HTML ből MD konverziót közvetlenül a böngészőjében. A hatékony Python via .NET konverziós API lehetővé teszi a webdokumentumok sok népszerű formátummá történő átalakítását.

Mentse el a HTML t MD néven a Python

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a HTML t MD ra konvertálni a Python.

Kövesse az egyszerű lépéseket a HTML oldal MD formátumba alakításához. Olvassa el a HTML fájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el MD formátumban, megadva a kívánt fájlformátumot MD kiterjesztéssel. Mind a HTML olvasáshoz, mind a MD íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti MD tartalom és formázás megegyezik az eredeti HTML dokumentuméval.

Kódpélda a(z) Python nyelvben a(z) HTML MD formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
pip install aspose-words
Másolat
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.get_shape_renderer().save("Output.md", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.md))
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása MD

  1. Telepítse az Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Python projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt Python.
  4. Hívja meg a save() metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet MD kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió MD.

Python könyvtár a(z) HTML konvertálásához MD

Python csomagjainkat PyPi- tárolókban tároljuk. Kérjük, kövesse az "Aspose.Words for Python via .NET" fejlesztői környezetébe történő telepítésére vonatkozó részletes utasításokat.

rendszerkövetelmények

Ez a csomag kompatibilis Python ≥3.5 és <3.12 verziókkal. Ha szoftvert fejleszt Linuxra, kérjük, tekintse meg gcc és libpython további követelményeit a Termékdokumentációban.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.