Pretvori HTML v MD v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo HTML v MD

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz HTML, MD in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Oglejte si delček kode

Pretvorite HTML v MD z uporabo Python

Ali morate programsko pretvoriti spletne dokumente? Z Aspose.Words za Python via .NET lahko pretvorite HTML v MD format in v nasprotni smeri z uporabo le nekaj vrstic Python kode.

Naš Python API ustvari MD iz HTML s profesionalno kakovostjo. Preizkusite najkakovostnejšo pretvorbo HTML v MD kar v brskalniku. Zmogljiv Python via .NET omogoča preoblikovanje spletnih dokumentov v številne priljubljene formate.

Shranite HTML kot MD v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti HTML v MD v Python.

Sledite preprostim korakom, da spremenite stran HTML v MD format. Preberite svojo HTML datoteko z lokalnega pogona, nato jo preprosto shranite v MD formatu, pri čemer določite zahtevano obliko datoteke s pripono MD Za branje HTML in pisanje MD lahko uporabite popolnoma kvalificirana imena datotek. Izhodna vsebina MD in oblikovanje bosta enaka izvirnemu HTML dokumentu.

Primer kode v Python za pretvorbo HTML v obliko MD
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
pip install aspose-words
Kopirati
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.get_shape_renderer().save("Output.md", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.md))
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti HTML v MD

  1. Namesti Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno HTML Python datoteko.
  4. Pokličite save() in posredujte ime izhodne datoteke s pripono MD.
  5. Pridobite rezultat konverzije HTML MD.

Python za pretvorbo HTML v MD

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python ≥3.5 in <3.12. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.