Converteer HTML naar MD in Python

Een snelle software Python bibliotheek voor het converteren van HTML naar MD

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau in Python te ontwikkelen. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, MD en vele andere documentindelingen met Python.

Codefragment bekijken

Converteer HTML naar MD met Python

Wilt u webdocumenten programmatisch converteren? Met Aspose.Words voor Python via .NET kunt u HTML converteren naar MD indeling en in de tegenovergestelde richting met slechts een paar regels Python code.

Onze Python API maakt MD van HTML met professionele kwaliteit. Test de HTML naar MD conversie van de hoogste kwaliteit rechtstreeks in uw browser. Een krachtige Python via .NET conversie API maakt het mogelijk om webdocumenten naar veel populaire formaten te transformeren.

HTML opslaan als MD in Python

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML naar MD converteert in Python.

Volg de eenvoudige stappen om een HTML pagina om te zetten in MD indeling. Lees uw HTML bestand van de lokale schijf en sla het vervolgens eenvoudig op in MD indeling, waarbij u de vereiste bestandsindeling opgeeft per MD extensie. Voor zowel HTML lezen als MD schrijven kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De inhoud en opmaak van de output MD zijn identiek aan het originele HTML document.

Codevoorbeeld in Python HTML naar MD indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
pip install aspose-words
Kopiëren
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.get_shape_renderer().save("Output.md", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.md))
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in MD

  1. Installeer Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw Python project.
  3. Open het bronbestand HTML in Python.
  4. Roep de save() methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie MD.
  5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als MD.

Python HTML om te zetten in MD

We hosten onze Python pakketten in PyPi- repositories. Volg de stapsgewijze instructies voor het installeren van "Aspose.Words for Python via .NET" in uw ontwikkelomgeving.

systeem vereisten

Dit pakket is compatibel met Python ≥3.5 en <3.12. Als u software voor Linux ontwikkelt, bekijk dan de aanvullende vereisten voor gcc en libpython in Productdocumentatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.