Ngonversi TIFF dadi Word ing Java

Pustaka piranti lunak Java kacepetan dhuwur kanggo ngowahi TIFF dadi Word

Gunakake API konversi dokumen kanggo nggawe piranti lunak portabel, mantep lan aman ing Jawa. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor TIFF, Word, lan akeh format dokumen liyane nggunakake Java.

Ngonversi TIFF menyang Word nggunakake Java

Apa sampeyan kudu ngowahi gambar TIFF dadi Word program? Kanthi Aspose.Words kanggo Java sampeyan bisa ngowahi TIFF menyang Word mung nggunakake sawetara baris Java kode.

API Java kita Word saka gambar TIFF kanthi kualitas profesional. Word kualitas paling dhuwur ing browser sampeyan. Java kuat ngidini ngowahi gambar TIFF dadi meh kabeh Word format.

Simpen TIFF minangka Word dokumen Java

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi TIFF menyang Word format dokumen Java.

Tindakake langkah-langkah gampang kanggo ngowahi gambar TIFF dadi Word format dokumen Waca file TIFF saka drive lokal, banjur simpen ing format dokumen, nemtokake format file sing dibutuhake kanthi ekstensi Word dokumen Kanggo maca TIFF lan Word sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni.

Conto kode ing Java kanggo ngowahi format TIFF dadi DOCX
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.insertImage("Input.tiff");

doc.save("Output.docx");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.docx", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.docx"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.docx");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi TIFF dadi Word

  1. Pasang 'Aspose.Words for Java'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Java.
  3. Bukak TIFF berkas Java.
  4. Nelpon metode 'save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi Word.
  5. Entuk asil konversi TIFF Word.

Java kanggo ngowahi TIFF dadi Word

Kita dadi tuan rumah paket Java ing repositori Maven. 'Aspose.Words kanggo Java' JAR umum sing ngemot kode byte. Tututi pandhuan langkah demi langkah babagan carane nginstal ing lingkungan pangembang Java.

Syarat Sistem

Java SE 7 Java sing luwih anyar didhukung. Kita uga nyedhiyakake paket kapisah kanggo Java SE 6 yen sampeyan wajib nggunakake JRE ketinggalan jaman iki.

Java kita lintas platform lan mbukak kabeh sistem operasi kanthi JVM, kalebu Microsoft Windows, Linux, macOS, Android lan iOS.

Kanggo informasi babagan katergantungan paket opsional, kayata JogAmp JOGL, Harfbuzz font Java Advanced Imaging JAI, waca Dokumentasi Produk.

Konversi TIFF Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi TIFF menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.