Ngonversi HTML dadi Markdown ing C++

Pustaka piranti lunak C++ kacepetan dhuwur kanggo ngowahi HTML dadi Markdown

Gunakake C++ kanggo entuk maksimum HTML nganti Markdown kacepetan konversi. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, Markdown, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C++.

Ngonversi HTML dadi Markdown nggunakake C++

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen Web kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo C++ sampeyan bisa ngowahi HTML menyang Markdown format lan ing arah ngelawan mung nggunakake sawetara baris C++ kode.

C++ kita nggawe Markdown saka HTML kanthi kualitas profesional. Coba konversi HTML menyang Markdown kanthi kualitas paling dhuwur ing browser sampeyan. C++ kuat ngidini ngowahi dokumen Web menyang akeh format populer.

Simpen HTML minangka Markdown ing C++

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi HTML dadi Markdown ing C++.

Tindakake langkah-langkah gampang kanggo ngowahi kaca HTML dadi Markdown format. Waca file HTML saka drive lokal, banjur simpen ing Markdown format, nemtokake format file sing dibutuhake kanthi ekstensi Markdown Kanggo maca HTML lan nulis Markdown sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Konten lan Markdown format output bakal padha karo dokumen HTML asli.

Conto kode ing C++ kanggo ngowahi format HTML dadi MD
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html");
doc->Save(u"Output.md");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.md"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.md", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.md"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.html"); shape->get_ImageData()->Save(u"Output.md");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi Markdown

  1. Pasang 'Aspose.Words for C++'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++.
  3. Bukak HTML berkas C++.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi Markdown.
  5. Entuk asil konversi HTML Markdown.

C++ kanggo ngowahi HTML dadi Markdown

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.