Ngonversi HTML dadi Word ing C++

Pustaka piranti lunak C++ kacepetan dhuwur kanggo ngowahi HTML dadi Word

Gunakake C++ kanggo entuk maksimum HTML nganti Word kacepetan konversi. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, Word, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C++.

Ndeleng potongan kode

Ngonversi HTML menyang Word ing C++

Kanggo pangembang C++ sing nggoleki solusi sing lancar kanggo ngowahi HTML dadi Word, Aspose.Words for C++ nyedhiyakake API konversi file sing intuisi lan langsung. Solusi kita ngidini pangembang C++ gampang ngowahi file saka format siji menyang format liyane, dadi alat sing penting kanggo ngotomatisasi tugas konversi file.

Apa sampeyan nggarap HTML, Word utawa format file liyane, Aspose.Words for C++ nyakup kabeh lan njamin asil sing paling dhuwur. Tes carane kode C++ bisa digunakake karo HTML file sampeyan saiki.

Simpen HTML minangka Word ing C++

Conto ing ngisor iki nduduhake carane ngowahi HTML dadi Word kanthi mung sawetara baris kode C++. Mulai kanthi nyakup spasi jeneng Aspose.Words ing proyek C++. Sabanjure, nemtokake path menyang file input lan nggawe obyek Document kanggo mbukak isi HTML. Sampeyan banjur kudu nemtokake path menyang file output Word lan nggunakake metode Save() kanggo nyimpen asil minangka Word. API konversi bakal nemtokake format file output adhedhasar ekstensi file sing ditemtokake.

Conto kode ing C++ kanggo ngowahi HTML format dadi DOCX
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html");
doc->Save(u"Output.docx");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.docx"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.docx", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.docx"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.html"); shape->get_ImageData()->Save(u"Output.docx");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi Word

  1. Pasang 'Aspose.Words for C++'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++.
  3. Bukak HTML berkas C++.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi Word.
  5. Entuk asil konversi HTML Word.

C++ kanggo ngowahi HTML dadi Word

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.